Wat doen wij

Wat doen wij

De Foundation richt zich op mensen die leven met de gevolgen van een hersenbeschadiging, bijvoorbeeld door een hersenbloeding, herseninfarct of ongeluk. Naast de revalidatie gaat onze aandacht vooral uit naar de moeilijke periode na de medische behandeling, daar waar men probeert terug te keren naar het ‘normale’ leven. Dat vraagt om de juiste kwaliteit van zorg, ondersteuning en om een laagdrempelige toegang tot de meest geschikte trainingen en faciliteiten .

Veel mensen leven met de gevolgen van een hersenbeschadiging! Met onze naamsbekendheid vragen wij aandacht voor hun uitdagingen. Naast hen een steuntje in de rug te geven middels onze activiteiten, dragen wij graag bij aan voorlichting en bewustwording voor hun positie.

Door onze samenwerkingen met grote instellingen en landelijke partijen bereiken we een grote groep patiënten. Zo kunnen wij hen gezamenlijk helpen in hun revalidatieproces. Naast onze eigen projecten ondersteunen we ook projecten van anderen met donaties uit ons Stimuleringsfonds. Daarmee steunen we heel direct en concreet kleine en grotere projecten en initiatieven. Onze interesse gaat vooral uit naar projecten die anders geen doorgang kunnen vinden of die een laatste zetje in de rug nodig hebben. Uiteraard kijken we altijd of de projecten direct gericht zijn op patiënten en hun omgeving.

Edwin en Annemarie

De Foundation is opgericht nadat Edwin zijn actieve loopbaan als profvoetballer beëindigde. Edwin en Annemarie hebben heel bewust gekozen voor het doel van hun stichting. Hun gezin heeft zelf ervaren hoe ingrijpend de invloed van een hersenbeschadiging kan zijn. Zij zijn beiden actief bij het werk van de Foundation betrokken. Annemarie als voorzitter van het bestuur, Edwin als beschermheer en ambassadeur.