Eigen actie

Eigen actie

Edwin van der Sar Foundation & Whydonate

We krijgen veel aanmoedigingen en aanbiedingen voor ondersteuning vanuit het gehele land. Daar maken we uiteraard graag gebruik van! Heb je ook een actie in gedachten t.b.v. de Edwin van der Sar Foundation? Ga dan naar www.whydonate.nl en maak je eigen actie-pagina aan. Laat ons vooral even weten waarmee we jouw actie kunnen ondersteunen! Om te beginnen ligt er dan een aanmoediging voor je klaar: een exclusieve sporttas!

Hoe werkt Whydonate?
> Selecteer de Edwin van der Sar Foundation allereerst als goed doel. Je komt dan op onze profielpagina.
> Daar kies je voor de optie 'start geldinzamelactie'.
> Nu kun je aan de slag om je eigen actie-pagina aan te maken! Geef een omschrijving van je actie, waarom je ons wilt steunen, geef aan wat je streefbedrag is en geef een begin- en einddatum op.
> Is je actie-pagina klaar? Deel hem dan gemakkelijk en snel via social media met familie en vrienden zodat zij je actie kunnen steunen! 

Handig om te weten
> Het opzetten van een geldinzamelactie op Whydonate is gratis. 
> Je kunt precies zien wie er aan jouw actie hebben gedoneerd, tenzij de donateur heeft aangegeven dit anoniem te willen doen. Van iedere donateur zie je het bedrag, naam en emailadres. 
> Als je een geldinzamelactie opzet voor de Edwin van der Sar Foundation op Whydonate, dan zullen de donaties direct aan ons worden overgemaakt.

Eigen actie-pagina aanmaken