Waardevolle steun VriendenLoterij aan de Edwin van der Sar Foundation

Edwin_van_der_Sar_Foundation_met_Managing_Director_MV.jpgmaandag 20 februari 2017

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij op 15 februari mocht de Edwin van der Sar Foundation een waardevolle bijdrage ontvangen ter waarde van 101.846 euro. Deze bijdrage wordt gebruikt voor projecten op het gebied van revalidatie en participatie voor mensen met hersenletsel.

In totaal schenkt de VriendenLoterij in 2017 56,6 miljoen euro aan 48 goede doelen in Nederland, waaronder de Edwin van der Sar Foundation. Dit kan dankzij de half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders. "Wij willen iedereen die meespeelt voor de Edwin van der Sar Foundation oprecht bedanken. De financiele bijdrage van de VrienenLoterij is voor ons van grote waarde", aldus Annemarie van der Sar. 

VriendenLoterij
Wil jij ook meespelen met de VriendenLoterij en de Edwin van der Sar Foundation steunen? Dat kan! De helft van de lot-prijs gaat namelijk direct naar de Foundation. Klik hier voor de aankoop van je loten!
« Terug