Support de collecteweek van 1 t/m 6 februari!

Edwin Annemarie collecte.jpgvrijdag 22 januari 2021

De Collecteweek van de Hersenstichting vindt dit jaar volledig online plaats van 1 t/m 6 februari. En geven aan de Hersenstichting betekent vanaf dit jaar ook geven aan de Edwin van der Sar Foundation. Steun jij ons ook? Maak een eigen online collectebus aan of doneer in de collectebus van Edwin en Annemarie.

Per 1 januari 2021 hebben de Edwin van der Sar Foundation en de Hersenstichting hun krachten gebundeld. Onderzoek en concrete programma’s worden door deze samenwerking bij elkaar gebracht en zullen elkaar nog meer versterken. Samen willen wij het verschil gaan maken voor mensen met een hersenaandoening. Daar hebben wij ook uw hulp bij nodig! Steun ons daarom in de online collecteweek! Maak zelf een collectebus of doe een donatie!

Collecteweek 
De Collecteweek van de Hersenstichting vindt dit jaar volledig online plaats van 1 t/m 6 februari. Jouw bijdrage is onmisbaar, want juist in deze tijd mogen we mensen met een hersenaandoening niet laten zitten. Je kunt gemakkelijk online een collectebus aanmaken, net als Annemarie en Edwin. We rekenen op jullie steun. Want vanaf dit jaar betekent geven aan de Hersenstichting ook geven aan de Edwin van der Sar Foundation!

Zelf een online collectebus aanmaken?
Check https://hersenstichting.digicollect.nl 

Of geef in de collectebus van Annemarie en Edwin van der Sar! 

« Terug