Deelnemers VriendenLoterij bedankt!

Groepsfoto_VriendenLoterij_Goed_Geld_Gala_2018.jpgdinsdag 20 februari 2018

Op maandag 19 februari vond in Singer Laren het jaarlijkse Goed Geld Gala plaats. De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te (blijven) doen in onze maatschappij. Dankzij de deelnemers steeg de afdracht aan deze Nederlandse goede doelen naar 58,9 miljoen euro. Annemarie van der Sar en directeur Maurice Brederode mochten namens de Edwin van der Sar Foundation een prachtig bedrag in ontvangst nemen.

Op maandag 19 februari vond in Singer Laren het jaarlijkse Goed Geld Gala plaats. De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te (blijven) doen in onze maatschappij. Met dit mooie nieuws opende de VriendenLoterij het jaarlijkse Goed Geld Gala. Dankzij de deelnemers steeg de afdracht aan deze Nederlandse goede doelen naar 58,9 miljoen euro. Annemarie van der Sar en directeur Maurice Brederode mochten namens de Edwin van der Sar Foundation een prachtig bedrag in ontvangst nemen.

Mede dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kunnen mensen met hersenletsel daarom onder deskundige begeleiding sporten op honderden beweeglocaties in Nederland! Van elk verkocht lot bij de VriendenLoterij gaat de helft naar een Goed Doel naar keuze. Zo kun je dus ook meespelen voor de Edwin van der Sar Foundation. 

Speel ook mee voor de Edwin van der Sar Foundation!

« Terug