Ouder Kind Dag

ouder kind dag.pngdinsdag 21 augustus 2018

Speciaal voor ouders met kinderen met hersenletsel organiseren wij op zaterdag 6 oktober een Ouder Kind Dag. Een dagprogramma met sportieve activiteiten voor deze kinderen en hun broers/zussen t/m 12 jaar. Voor de ouders zijn er lezingen en workshops, aangevuld met een informatiemarkt m.m.v. diverse instellingen en zorgverleners. Meld je nu aan.

Speciaal voor ouders met kinderen met hersenletsel organiseren wij op zaterdag 6 oktober een OUDER KIND DAG
(11.30 - 15.00 uur in Zeist).

Voor de kinderen is er een actief programma, onder professionele begeleiding en op eigen niveau. Uiteraard zijn onze ambassadeurs en Edwin van der Sar ook van de partij om de kinderen aan te moedigen bij hun spel.

Voor de ouders komt oa. prof. Erik Scherder meer vertellen over het (kinder)brein en zijn er diverse instanties aanwezig die informatie geven over onderwijs, omgang, toeslagen en sport- en beweging. Er zijn ook een aantal workshops waaraan de ouders zelf kunnen deelnemen.

AANMELDEN
Deze dag, inclusief lunch, wordt aangeboden door de Edwin van der Sar Foundation. Meer informatie over de locatie en het programma volgt na aanmelding. Aanmelden is vereist en kan hier.

« Terug