Extra bijdrage van VriendenLoterij voor de Class

1_Groepsfoto.jpgdinsdag 12 februari 2019

Dankzij de loterijdeelnemers van de VriendenLoterij mocht de Edwin van der Sar Foundation gisteren op het jaarlijkse Goed Geld Gala een geweldig bedrag in ontvangst nemen waarmee we mensen met hersenletsel verder kunnen helpen op het gebied van revalidatie en participatie. Als klap op de vuurpijl kwam daar nog een extra bijdrage bovenop voor ons project de Class.

Met deze extra bijdrage kan de Foundation in november een nieuwe lichting jongeren met hersenletsel laten starten met dit unieke coachingstraject en kan het huidige traject worden uitgebreid en verbeterd. Zo krijgen jongeren met hersenletsel meer kans op de arbeidsmarkt en een beter toekomstperspectief.

Dankzij de loterijdeelnemers - van ieder lot gaat de helft naar het goede doel - kan de VriendenLoterij in 2019 een totaalbedrag van 61,1 miljoen euro uitkeren aan 54 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van gezondheid en welzijn. Deze jaarlijkse giften aan goede doelen worden traditiegetrouw bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala.  

Klik hier voor meer informatie over de Class


« Terug