De 10 van Noordwijk op solotoer

solo-orange-edition.jpgdinsdag 26 mei 2020

De 10 van Noordwijk, die dit jaar voor achtste keer gepland stond op zondag 12 juli, kan dit jaar helaas geen deelnemers verwelkomen op de boulevard van Noordwijk. De organisatie heeft daarom besloten om het hardloop- en wandelevenement in aangepaste vorm aan te bieden. Om beweging te stimuleren en samen een belangrijke bijdrage te leveren aan de Edwin van der Sar Foundation wordt de 10 van Noordwijk dit jaar een individuele editie: de Solo Orange Run.

Tot en met 11 juli hebben hardlopers en wandelaars de tijd om alsnog een 5 of 10 km te rennen of te wandelen. Inschrijven kan via de website van de 10 van Noordwijk. 100% van het inschrijfgeld (5 euro per deelnemer) gaat naar de Edwin van der Sar Foundation, die projecten realiseert voor mensen niet-aangeboren hersenletsel. Na inschrijving krijg je als deelnemer een echt startnummer. Het startnummer is tevens een lot waarmee je automatisch kans maakt op unieke prijzen in de loterij.

Annemarie van der Sar: ‘In beweging blijven is het motto van de Foundation en dat is in deze tijd extra belangrijk. Nu kun je in beweging komen en daarmee ook onze Foundation steunen. We hebben de ‘10 van Noordwijk – Solo Orange Run’ in het leven geroepen en hopen dat veel hardlopers en wandelaars meedoen; op een zelfgekozen tijdstip en een route die je zelf mag bepalen. Loop alleen of op gepaste afstand en het liefst in het oranje natuurlijk, de kleur die onze Foundation met trots draagt!’

Door te lopen in je eigen omgeving, in de periode van nu tot 11 juli, doe je mee aan het evenement. De organisatie houdt dagelijks een stand bij van de ingezonden tijden. En er zijn ook prijzen voor de meest originele (Oranje) foto’s die worden ingezonden door lopers onderweg. Op 12 juli worden via een livestream de winnaars bekend gemaakt.

Inschrijven: www.10vannoordwijk.nl

 

« Terug