Op je kop voor de Edwin van der Sar Foundation

socialspiriT.jpgdonderdag 10 oktober 2019

Studenten van de Hogeschool in Leiden komen met een ludieke challenge in actie voor de Edwin van der Sar Foundation. Ze bedachten de OP ZIJN KOP CHALLENGE om aandacht te vragen voor mensen met hersenletsel.

"Door het oplopen van hersenletsel staat je leven op zijn kop. Hersenletsel leidt meestal tot blijvende en levenslange restverschijnselen. Dat heeft enorme impact op iemand zijn leven. Daarom vragen we mensen om ook op hun kop te gaan en een kleine donatie te doen," aldus Bobby Singh van de projectgroep Social Spirit van de Hogeschool School Leiden. 

Hoe kun je meedoen?
- Post een foto of filmpje van jezelf waarin je op je kop gaat en nomineer drie mensen die ook mee moeten doen aan deze challenge.
- Tag #opzijnkopchallenge #edwinvandersarfoundation en @Social Spirit HS Leiden
- Doneer via de Tikkie link https://tikkie.me/pay/EvdSarFound/vg4wK6Bm532muFZGGKDzSG

       

Wat gaat er met de opbrengst van de challenge gebeuren?
De studenten hopen op veel steun om een mooi bedrag op te kunnen halen voor de Foundation. Bobby: "De Edwin van der Sar Foundation biedt mensen met hersenletsel concrete handvaten om verder te werken aan hun herstel. Een van de projecten die ons het meeste aansprak is de Class. Met de Class krijgen jongeren met hersenletsel een coachingtraject op maat aangeboden, met als doel het vinden van een passende baan. Wij willen tenminste één jongere met hersenletsel kunnen voorzien van een plek in de Class. Dus daar gaan we voor."  

Wil je weten wat de Class voor iemand betekent? Bekijk dan hier het verhaal van Sivan, oud Class deelnemer: https://youtu.be/O-xZIZT1fmk 

« Terug