Maak het verschil op 3 december en doe mee met Giving Tuesday

Class5.pngdinsdag 26 november 2019

Op 3 december is het Giving Tuesday, de dag na het kortingsfestijn op Black Friday. Het is een wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit. Het is een mooi tegengeluid op Black Friday. Op 3 december kun je nu iets doen voor een ander. De Edwin van der Sar Foundation grijpt Giving Tuesday aan om aandacht te vragen en geld op te halen voor ons project de Class.

Geven gaat niet alleen over het doen van een donatie. Het gaat vooral over hoe je het verschil kunt maken. Met de Class maken wij het verschil voor jongeren met hersenletsel. Door begeleiding en talentontwikkeling verbeteren wij het maatschappelijk perspectief van deze jongeren. We bieden hen een coaching traject van een jaar met als doel het vinden van een passende baan.

Twee Classes in 2020
De Class is een van onze meest bijzondere projecten en we hopen nog vele Classes te kunnen doen. Om een deelnemer mee te laten doen aan de Class is zo’n 8000 euro nodig. Jaarlijks kunnen er 20 jongeren meedoen aan de Class. Wij willen het verschil maken voor nóg eens 20 jongeren met hersenletsel. Daarom willen wij komend jaar nog een Class realiseren!   

Hoe kun jij ons daarbij helpen?
-> Doneer simpel en snel via onze speciale Tikkie Tuesday link 
-> Doneer via ons online donatie formulier. Laat daar je naam en e-mailadres achter zodat we je kunnen bedanken en op de hoogte kunnen houden!
-> Kom zelf in actie en start een fundraiser 

Wat deelname aan de Class voor iemand kan betekenen? Check de video van Sivan:


 

« Terug