Aanmelden Ouder/Kind dag 2018

Aanmelden Ouder/Kind dag 2018

Meermaals per jaar ontvangen we een verzoek van ouders met een zoon/dochter met hersenletsel. Deze hulpvragen lopen sterk uiteen. We helpen graag, maar zijn niet in staat een oplossing te realiseren die voor iedereen goed werkt. Eens te meer blijkt dat er bij de uitdagingen rondom hersenletsel maatwerk nodig is om de omstandigheden structureel te verbeteren.

Ook de Edwin van der Sar Foundation heeft de antwoorden niet. Noch de mogelijkheden om deze gezinnen te ondersteunen. Maar wat we wel kunnen doen is een ouder-kind dag realiseren, met als voornaamste doel: 'Verbinding'. Een dagprogramma met sportieve activiteiten voor deze kinderen en hun broers/zussen tm 12 jaar. Voor de ouders zijn er lezingen en workshops, aangevuld met een informatiemarkt m.m.v. diverse instellingen en zorgverleners. Deze dag wordt u aangeboden en de deelname is gratis (maar gelimiteerd i.v.m. belastbaarheid van de kinderen)

We hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 6 oktober 2018 van 11.30 - 15.00 uur in Zeist. 

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de Ouder Kind dag. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@edwinvandersarfoundation.nl.