Blog

Blog

Blog overzicht

 1. Een energieker leven door integrale aanpak

  16 januari 2020 om 15:21

  Evelien20191121042.jpg

  Vandaag - maandag 20 januari - is het blue monday. De derde maandag in januari heeft de reputatie de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Er zijn tal van tips om je die dag wat minder somber te voelen, maar wat nou als je overwegend somber of depressief voelt? We spraken met Evelien Lems, die als health coach verbonden is aan de Class en onze deelnemers helpt hun eigen vitaliteit te versterken. 

  Lees meer over "Een energieker leven door integrale aanpak"

 2. Een bewegingscentrum met passie

  9 januari 2020 om 10:32

  Birgit en Jelle 2.png

  Dat sporten goed voor je is, dat weten we allemaal. Maar sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker wanneer iemand kampt met een beperking is sport niet altijd even toegankelijk. Mensen met hersenletsel kunnen verschillende drempels ervaren. Door overprikkeling, vermoeidheid of lichamelijke beperkingen kan sporten erg lastig zijn. Toch zijn juist sportieve activiteiten belangrijk voor verbetering na hersenletsel. Het vergroot het zelfvertrouwen, verbetert hersenfuncties en geeft positieve energie. Gelukkig zijn er in Nederland veel goede beweeglocaties waar sporters met hersenletsel veilig en effectief kunnen trainen. Daar is MIJN bewegingscentrum in Doetinchem er een van. We spraken met oprichter Ton Seegers over wat MIJN bewegingscentrum nou bijzonder maakt. 

  Lees meer over "Een bewegingscentrum met passie"

 3. 'Ik heb het vertrouwen in mijzelf herwonnen en ik heb het gevoel dat ik de wereld aankan. Kom maar op!'

  3 december 2019 om 15:01

  Schermafbeelding 2019-12-03 om 16.00.32.png

  Nilufer heeft meer aan de Class gehad dan zij zelf had gedacht. 'Nu de Class voorbij is, merk ik dat ik een schat aan informatie heb gewonnen. Ik weet bijvoorbeeld zeker dat ik zal blijven bewegen omdat dat goed voor me is. En ik weet ook dat ik goed naar mijn lichaam en geest zal blijven luisteren. De Class heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven.'

  Lees meer over "'Ik heb het vertrouwen in mijzelf herwonnen en ik heb het gevoel dat ik de wereld aankan. Kom maar op!'"