‘When life gives you lemons, make lemonade.'

‘When life gives you lemons, make lemonade.'

‘When life gives you lemons, make lemonade.'

8 juli 2020 om 09:55 - door Tessa van der Salm

Labels:

StudioLimonada 74.jpg

Ysabel Keuls deed mee aan Class 3 en lanceert vandaag haar eigen bedrijfje Studio Limonada. Ysabel maakt prachtige handgemaakte lampen én lampenkappen. Allemaal met veel zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Ze vertelt op welke manier de Class heeft bijgedragen aan de beslissing om deze stap te nemen en wat haar dromen voor de toekomst zijn.  

"Ik had altijd al veel gevoel voor kleur, detail en interieur, maar ik heb er nooit aan gedacht om er iets mee te doen. Het was meer een hobby. Tot nu dus! Want deze week heb ik mijn bedrijfje gelanceerd: Studio Limonada. Ik maak lamenkappen van prachtige stoffen, waaronder volgens eeuwenoude traditie handgeweven zijden Ikats en Afrikaanse modderdoeken."

Het is een geweldig resultaat na een lange periode van revalidatie en re-integratie. Tijdens een wereldreis door Azië en Australië raakte Ysabel betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij ze zwaargewond raakte en onder andere herseneltsel opliep. Wat voor haar begon als een droomreis, eindigde in een ware nachtmerrie. Na een zwaar revalidatietraject kwam zij in ‘de Class’ van de Edwin van der Sar Foundation terecht. Ysabel: "Hier heb ik geleerd om te kijken naar wat ik nog wèl kan, in plaats van naar wat ik niet meer kan. Positiviteit stond centraal en alle stapjes naar herstel, groot of klein, werden en worden nog steeds gevierd. In de Class heb ik opnieuw leren omgaan met mijn beperkingen, zoals mijn belastbaarheid bijvoorbeeld. Het vinden van een geschikte studie of baan was door mijn lage belastbaarheid best wel een uitdaging. Na een lange zoektocht naar de beste oplossing, bleek mijn creativiteit opeens meer van pas te komen dan verwacht. Het herontdekken van mijn creativiteit bleek een vruchtbare grond te zijn voor mijn bedrijf." 

When life gives you lemons, make lemonade.’ En dat is precies wat Ysabel momenteel doet met Studio Limonada!

De handgemaakte lampenkappen is het eerste waar Ysabel zich op richt. "Maar in de toekomst zou ik bijvoorbeeld ook best kussens willen maken van de stoffen die overblijven." Met dit bedrijf hoopt Ysabel op een gegeven moment ook andere mensen met een beperking in dienst te nemen, maar ze wil vooral ook anderen die in dezelfde situatie zitten inspireren om te blijven zoeken naar het positieve in het negatieve. "Ik wil echt laten zien dat er áltijd mogelijkheden zijn, zolang je maar gelooft in jezelf!" 

Wij hebben in ieder geval altijd in Ysabel geloofd en vinden dat ze prachtige dingen maakt! We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen op haar nieuwe website! 

https://studiolimonada.nl/

Schermafbeelding 2020-07-08 om 15.19.06.png

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie