Doneren

Doneren

Wij komen in beweging voor mensen met hersenletsel en geven hen concrete handvatten om verder te werken aan hun herstel. Onze projecten zijn gericht op revalidatie, participatie en preventie. Kom ook in beweging en steun de Edwin van der Sar Foundation! Elke bijdrage - groot of klein - wordt enorm gewaadeerd! 

Geld geven kan op verschillende manieren:

-> Eenmalig doneren* via ons donatieformulier. Wij leggen je gegevens vast om je te kunnen bedanken en omdat we jou dan kunnen meetellen als donateur! (*Doneren via ons formulier kan vanaf 10 euro)

->
 Doneer snel en eenvoudig via Tikkie

-> U kunt uw gift ook overmaken op bankrekening IBAN NL07 RABO 0139930965 ten name van stichting Edwin van der Sar Foundation / Hersenstichting. Vermeld daarbij uw contactgegevens. Wij sturen u dan z.s.m. een ontvangstbevestiging.

  _VD17047 _VD22588
NAHZwemmen _D1_5746Speel mee met de
 VriendenLoterij 
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk. 
 
Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen, waaronder de Edwin van der Sar Foundation! Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken. 

www.vriendenloterij.nl124337_VL_LOGO_2017_DIAP.ai