Doneren

Doneren

Wij komen in beweging voor mensen met hersenletsel en geven hen concrete handvatten om verder te werken aan hun herstel. Onze projecten zijn gericht op revalidatie, participatie en preventie. Kom ook in beweging en steun de Edwin van der Sar Foundation! Elke bijdrage - groot of klein - wordt enorm gewaadeerd! 

Geld geven kan op verschillende manieren:

-> Eenmalig doneren via ons donatieformulier. Wij leggen je gegevens vast om je te kunnen bedanken en omdat we jou dan kunnen meetellen als donateur!

->
 Doneer snel en eenvoudig via Tikkie.

-> U kunt uw gift ook overmaken op bankrekening IBAN NL07RABO0139930965 ten name van stichting Edwin van der Sar Foundation. Vermeld daarbij uw contactgegevens. Wij sturen u dan z.s.m. een ontvangstbevestiging.

       

    

De Edwin van der Sar Foundation is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat geen successierecht of schenkingsrecht verschuldigd is over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt.


Speel mee met de
 VriendenLoterij 
Word vriend van de VriendenLoterij en draag de Edwin van der Sar Foundation daarmee een warm hart toe! De helft van de lot-prijs gaat namelijk direct naar de Edwin van der Sar Foundation. Klik hier voor de aankoop van uw loten.