Ouder Kind Dag 2019

Ouder Kind Dag 2019

Save the date!

Zaterdag 21 september organiseert de Edwin van der Sar Foundation voor de tweede keer een speciale dag voor gezinnen met een kind met hersenletsel en hun broers en zussen. Op het prachtige terrein van de KNVB Campus in Zeist wordt een sportief programma voor alle kinderen aangeboden bestaande uit diverse onderdelen en onder professionele begeleiding. Er is voor ieder wat wils en elk kind kan op zijn of haar niveau meedoen. Voor de ouders stellen we een aantrekkelijk programma samen met diverse workshops en lezingen. Momenteel zijn wij druk bezig om het definitieve programma samen te stellen. De activiteiten zullen plaatsvinden tussen (ongeveer) 11.00 en 15.00 uur. Definitieve tijden ontvangt u van ons nadat u zich heeft aangemeld

Aanmelden
U kunt zich nu al inschrijven voor de Ouder Kind Dag. Vul daartoe onderstaand formulier in (onder de video). Programma en lunch worden aangeboden door de Edwin van der Sar Foundation, deelname is gratis.

Let op: De Ouder Kind Dag is geschikt voor kinderen met NAH tussen de 5 en 12 jaar! Broers en zussen kunnen eventueel andere leeftijden hebben, maar kinderen jonger dan 5 jaar moeten onder toezicht van de ouders verblijven. Daartoe is geen opvang beschikbaar.  

Heeft u vragen over de Ouder Kind Dag? Neem dan contact met ons op!


 

Aanmelden Ouder Kind Dag 2019

Was u vorig jaar ook op de Ouder Kind Dag?
Gegevens familie
Gegevens kind
Broers / zussen
Indien niet aanwezig, ga door naar de contactgegevens sectie
Vul hieronder de gegevens van de broers en zussen in.
Let op: wij hebben zowel de voornaam, als de leeftijd en de shirt maat nodig.
Broer/zus 1
Uw contactgegevens

De Edwin van der Sar Foundation gaat zorgvuldig om met uw contactgevens. Bekijk onze Privacyverklaring