Het Fitte Brein

Het Fitte Brein

Edwin van der Sar Foundation trotse partner van Het Fitte Brein

Dat lichaamsbeweging niet alleen ons lijf, maar ook ons brein in conditie houdt, blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Dat we tegenwoordig steeds minder bewegen is dan ook een zorgwekkende trend.

Oud schaatskampioen Ard Schenk, neurobioloog Dick Swaab en neuropsycholoog Erik Scherder breken een lans om inactiviteit tegen te gaan. Met de gratis publiekslezing ‘Het Fitte Brein’ toeren ze door Nederland en bespreken ze ieder vanuit hun eigen perspectief de invloed van bewegen op het brein. Gastspreker is onze ambassadeur Willem Philipsen.

Het Fitte Brein wordt mogelijk gemaakt door de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en Professionals in NAH.

Het Fitte Brein komt op 20 november naar Breda!
De eerstvolgende theatereditie zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in het Chassé Theater in Breda. De kaartverkoop start op 14 oktober as. om 10.00 uur. Klik hier voor meer informatie en tickets. Webinars
Naast de theateredities is Het Fitte Brein ook gestart met online webinars over thema’s die een relatie hebben met het (fitte) brein! Denk hierbij aan thema’s zoals stress, slapen en prikkels. 

Voor meer informatie over Het Fitte Brein, data voor nieuwe publiekslezingen en aanmelden voor webinars check www.hetfittebrein.nl