Ouder Kind Dag

Ouder Kind Dag

Op zaterdag 4 september 2021 organiseert de Edwin van der Sar Foundation i.s.m. de Hersenstichting voor de vierde keer de Ouder Kind Dag! Een speciale dag voor gezinnen met een kind met hersenletsel en hun broers en zussen. 

_VD22588  _VD17864  _VD17709

Op het prachtige terrein van de KNVB Campus in Zeist wordt een sportief programma voor alle kinderen aangeboden bestaande uit diverse onderdelen en onder professionele begeleiding. Er is voor ieder wat wils en elk kind kan op zijn of haar niveau meedoen. Voor de ouders stellen we een aantrekkelijk programma samen met diverse workshops en lezingen. Momenteel zijn wij druk bezig om het definitieve programma samen te stellen. De activiteiten zullen plaatsvinden tussen (ongeveer) 11.00 en 15.00 uur. Definitieve tijden ontvangt u van ons nadat u zich heeft aangemeld. U vindt het aanmeldformulier onder de video!

Bekijk hier de video van de Ouder Kind Dag 2020


AANMELDEN OUDER KIND DAG 2021

Momenteel hebben wij helaas geen plek meer voor nieuwe aanmeldingen. 
U kunt wel op een wachtlijst worden geplaatst. Stuur dan een e-mail naar: tessa.vandersalm@edwinvandersarfoundation.nl. Na 9 augustus laten wij u weten of u alsnog kunt deelnemen.