de Class voor gemeenten

de Class voor gemeenten

Inclusieve arbeidsmarkt

In Nederland werken we samen aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als gemeente speelt u daarin een bepalende rol. De Edwin van der Sar Foundation biedt een intensief begeleiding en coachingstraject aan voor jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel.

- Wilt u binnen u Gemeente een Young Professionals met (niet-aangeboren) hersenletsel een kans geven om duurzaam terug te keren richting werk. Dan is het project de Class de juiste oplossing.

De Class van de Edwin van der Sar Foundation biedt een oplossing voor gemeenten! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op 


De Class
Een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt, waarin Young Professionals met niet aangeboren hersenletsel dezelfde kansen hebben als hun leeftijdgenoten. Dat is waar het project De Class van de Edwin van der Sar Foundation zich voor inzet. Onze getalenteerde en ambitieuze Young Professionals zijn enthousiast en gedreven om toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie. De Class is een intensief begeleidingsprogramma-op-maat. van circa 1 jaar. Daarna zijn de jongeren werk-fit en klaar voor een eigen (structurele) baan. Een aanpak die werkt en aantoonbare resultaten oplevert! 

Hoe bereiken we ons doel? 
Het programma van de Class start met de werving- en selectie. Daarna maken de deelnemers diverse tests, assessments en krijgen zij de beschikking over diverse ervaren coaches op gebied van sport-, studie- en werk.

 • Het programma richt zich op lichamelijke en psychische fitheid; er is veel aandacht voor sport en gezonde leefstijl. De deelnemers worden begeleid door een lifestylecoach (sport en voeding) met als doel de deelnemer zo belastbaar mogelijk te maken. 
 • We verzorgen diverse trainingen gericht op het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt. Denk daarbij aan talent- en sollicitatietrainingen en inspiratie-sessies 
 • We bieden onze deelnemers begeleiding van een eigen jobcoach, die (potentiële) werkgevers en de deelnemer zelf inzicht geeft in de vaak ingewikkelde regels van gemeenten, letselschadeverzekeraars en het UWV rondom uitkeringen en ondersteuning bij het vinden van werk.
 • Eenmaal werk-fit zorgen we voor meet & greet met werkgevers, bedrijfsbezoekenstages, meeloopdagen etc.

Wat maakt onze interventie uniek?
Wij investeren eerst in mentale en fysieke belastbaarheid en een gezonde leefstijl. De combinatie van sport, werk en mentale fitheid zorgt ervoor dat onze aanpak meer succes heeft. We zorgen eerst voor meer balans en gaan dan pas zoeken naar een passende baan. Deze levensbrede en positieve insteek en de persoonlijke aanpak maakt onze interventie uniek. De deelnemers werken zowel in groepsverband als individueel.

de class_EVDSF

Gaat u met ons een partnership aan? Dan is dit wat u kunt verwachten!

 • Intensief begeleidingstraject voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel
  Gedreven jongeren met een missie! 
 • Kandidaten werk-fit maken en klaar voor de arbeidsmarkt 
  De juiste man/vrouw voor de baan.
 • Een geschikte kandidaat met een duidelijk profiel 
  Ondersteund met CV, diploma’s, test-resultaten en assessments. 
 • Doorlopend advies  
  Advies- of informatiesessie binnen uw gemeente over Niet Aangeboren Hersenletsel 
 • Begeleiding en nazorg
  De jobcoach blijft verbonden, voor gemeente, werkgever en werknemer.
 • Uw gemeente onder de aandacht
  - Vermelding van uw gemeente en logo als partner van de Edwin van der Sar Foundation- Class.
  - (Media) Aandacht voor de maatschappelijke betrokkenheid van uw gemeente via onze kanalen.

Wilt u meer weten over de Class of de Edwin van der Sar Foundation? Neem dan contact op met:
Michael Vallen, projectleider de Class
michael.vallen@edwinvandersarfoundation.nl
06 24 81 75 27

Of download hier onze folder met meer informatie over de Class

_D1_5885.jpg