De Class

De Class

Jaarlijks stelt de Edwin van der Sar Foundation een groep samen van young professionals met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), allen voorzien van een ongeëvenaarde drive en doorzettingsvermogen. De deelnemers van de Class zijn ambitieus, geschoold en hebben potentie, maar door het opgelopen letsel ziet het toekomstperspectief er nu anders uit dan aanvankelijk gedacht.

Door intensieve begeleiding van een professionele job-coach, studiebegeleider en sporttrainer te combineren met diverse aantrekkelijke stages en ontmoetingen laten we, samen met ons netwerk in o.a. zorg- en bedrijfsleven, zien dat deze doelgroep nog tot veel in staat is!

De deelnemers van de Class worden ondersteund bij:

  • het afronden van een studie;
  • het opdoen van werkervaring;
  • het vinden van een passende baan; - een actief leven en een fit brein. 

De Class is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar met NAH.

De derde editie van de Class is op 2 november 2017 van start gegaan. Inschrijvingen voor de vierde editie zijn nog niet gestart. Wij zullen daarvoor melding maken op onze social media kanalen!

Voor vragen en meer informatie staat Michael Vallen (projectleider 'de Class') je graag te woord:
T. 06 - 24 81 75 27 / 071 - 760 00 76
E. michael.vallen@edwinvandersarfoundation.nl  

De Class wordt gerealiseerd i.s.m. Fonds NutsOrha. 
Fonds NutsOhra wil kansen vergroten voor jongeren tot 25 jaar met een chronische aandoening. Met het Programma Zorg én Perspectief ondersteunen ze projecten die bijdragen aan samenhangende zorg en ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van onderwijs, werk en sport.

Klik hier voor meer informatie over het Programma Zorg én Perspectief.